POKRET SOCIJALISTA U POŽAREVCU ODAO POŠTU SLOBODANU MILOŠEVIĆU: Njegova žrtva nije bila uzaludna
Foto: Pokret socijalista

POKRET SOCIJALISTA U POŽAREVCU ODAO POŠTU SLOBODANU MILOŠEVIĆU: Njegova žrtva nije bila uzaludna

Politika -

Članovi Pokreta socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin odali su poštu danas u Požarevcu bivšem predsedniku Srbije i SR Jugoslavije Slobodanu Miloševiću.

Pokret socijalista
foto: Pokret socijalista

"Pokret socijalista je i ove godine došao da oda poštu predsedniku Slobodanu Miloševiću, čoveku koji je svojim delima i svojom žrtvom zadužio srpski narod. Ako su ikada reči koje je Slobodan Milošević 2000. godine izgovorio i uputio srpskom narodu bile aktuelne, to su poslednjih godinu dana kada smo svedoci ovih velikih svetskih promena", poručio je potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica i dodao:

Pokret socijalista
foto: Pokret socijalista

"Nažalost, svih ovih godina traje veliki pritisak na Srbiju, pritisak da se odreknemo onoga zbog čega je Slobodan Milošević platio svojim životom, da se odreknemo svog srca, svoje suštine, svoje duše, da se odreknemo Kosova i Metohije. Zbog svega toga članovi Glavnog odbora Pokreta socijalista su došli da se pred grobom Slobodana Miloševića poklone, da poruče da njegova žrtva nije bila uzaludna i da ćemo braniti kako Kosovo i Metohiju, tako i celu Srbiju".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track