PREDSEDNIK VUČIĆ SAOPŠTIO: Neće biti nikakve tužbe protiv onih koji su iznosili najgore neistine protiv mene i porodice
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

"Ugled možete sami da uništite"

PREDSEDNIK VUČIĆ SAOPŠTIO: Neće biti nikakve tužbe protiv onih koji su iznosili najgore neistine protiv mene i porodice

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da neće biti nikakve tužbe protiv onih koji "sebe nazivaju novinarima".

- Ugled možete sami da uništite, u tome može da vam pomogne onaj ko ugled ima, a ne onaj ko ugleda nikada nije imao. Zato, neće biti nikakve tužbe protiv onih koji sebe nazivaju novinarima, a koji su iznosili najgore neistine protiv mene i porodice. Vidimo se večeras u 18h u Sremskoj Mitrovici - poručio je predsednik.

Predsednik je, inače, istakao da su ga jutros obavestili da je po njegovoj tužbi "zakazano suđenje protiv nekih novinara i producenata, zbog uvreda koje su na moj račun izneli u onom filmu Vladalac gde sam negativno rođen, kriminalac, svakakav". On je dodao da nikada u poslednjih 11 godina nije podneo tužbu ni protiv jednog novinara.

- Ili se makar neko nazivao novinarom. Niti sam to učinio ovog puta, to je uradio advokat po generalnom ovlašćenju, i istog trenutka će povući tužbu, jer ja to ne radim. Ne radim zato što oni nisu mogli da unište ni moju čast, niti da naškode mom ugledu, jer taj ugled i nemaju. A to može samo da uradi onaj ko ima ugled, i ko govori istinu. To je kao kada bih govorio o onima koji protestuju danima i pričaju o izdaji, a znamo šta su radili našem narodu. Zato danas imamo pametnija posla, u Sremskoj Mitrovici u 18 časova.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:34

Predsednik Vučić se obratio građanima u Vranju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track