NAČELNIK RAŠKOG OKRUGA PRONAĐEN MRTAV: Našli ga u stanu u Kraljevu
Foto: YouTube/ Regionalna televizija Kraljevo i Ibarske novosti

Dežurne patrole policije su na licu mesta gde obavljaju uviđaj

NAČELNIK RAŠKOG OKRUGA PRONAĐEN MRTAV: Našli ga u stanu u Kraljevu

Politika -

KRALJEVO - Nebojša Simović, načelnik okruga Raškog pronađen je mrtav u svom stanu u Kraljevu. Dežurne patrole policije su na licu mesta gde obavljaju uviđaj.

Kako se navodi na sajtu Raškog upravnog okruga, Simović je rođen 25.07.1962. godine u Prištini. Osnovnu i srednju školu završio u mestu rođenja. Diplomirao na Pravnom fakultetu u Prištini. Oženjen, otac troje dece.

Simović je od 1986. do 1994. godine radio je kao radnik, zatim šef Službe, a potom i direktor DP "SIGURNOST" iz Beograda.

Nebojša Simović
foto: Youtube/rtvkv1

Od 1994. do 2004. godine radio u MUP – Sekretarijat u Kraljevu, kao inspektor za suzbijanje privrednog kriminala.

Od 2002. godine je vlasnik i direktor preduzeća DOO „METAL SISTEM“ – Cvetke i suvlasnik preduzeća „MSV INVESTING“ Kraljevo.

Nebojša Simović, načelnik Raškog okruga
foto: YouTube/ Regionalna televizija Kraljevo i Ibarske novosti

Rešenjem Vlade Republike Srbije 24 broj 119-14334/2014, od 14. novembra 2014. godine postavljen na mesto načelnika Raškog upravnog okruga sa sedištem u Kraljevu.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, navodno se obesio.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

- Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

- Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od devet do 18 prima bez zakazivanja.

- Ako vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track