POSLANICA SNS ODŽEPARENA NA SLAVIJI U AUTOBUSU 78: A onda se desio obrt kao na filmu, radnica trafike pojurila za džeparošem FOTO
Ilustracija, Foto: Profimedia

nije ni primetila, tek kasnije shvatila da joj nema novčanika u tašni

POSLANICA SNS ODŽEPARENA NA SLAVIJI U AUTOBUSU 78: A onda se desio obrt kao na filmu, radnica trafike pojurila za džeparošem FOTO

Politika -

BEOGRAD - Poslanica SNS Dragana Lukić iz Loznice nedavno je odžeparena u prevozu broj "78" u blizini Slavije, a novčanik sa svim dokumentima i novcem, vraćen joj je zahvaljujući hrabrosti radnice u trafici Aleksandre Stoimanović iz Beograda.

Kako je ispričala Lukićeva, stigla joj je poruka na Instagramu od Aleksandre da se javi zbog dokumenata.

- Nisam imala pojma da sam odžeparena. Tek sam tad shvatila da mi u torbi nema novčanika sa sve ličnim karticama i dokumentima. Zatim sam sklopila priču da mi je iz tašne koju sam držala u ruci neko izvukao novčanik u autobusu, a da nisam ni osetila - priča Lukićeva.

Dragana Lukić, poslanica
foto: Narodna skupština printscreeen

Džeparoš je izašao iz autobusa na Slaviji i zastao kod trafike u kojoj radi Aleksandra.

- Pošto imam iskustva s takvim ljudima tokom godina rada u trafici, primetila sam ga i bio mi je sumnjiv da je nešto uzeo iz dela trafike koji je napolju. Istrčala sam i videla kako drži nešto ispod jakne. Viknula sam na njega, pomerila mu jaknu i videla da stiska novčanik. Pokušao je da se opravda da ga je našao. Uzela sam mu, a on je pobegao. Shvatila sam da je zapravo nekoga odžepario - ispričala nam je Aleksandra.

- Onda sam preko dokumenata pronašla Draganu i novčanik joj je vraćen.

Dragana rekla da joj je drago što postoje ljudi kao Aleksandra i da joj je beskrajno zahvalna za gest koji je napravila.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja