MINISTAR MILAN KRKOBABIĆ ČESTITAO 1. MAJ: PUPS se još od osnivanja zalaže da zarade i penzije omogućavaju dostojanstven život!
Foto: Miloš Miškov

PORUKA

MINISTAR MILAN KRKOBABIĆ ČESTITAO 1. MAJ: PUPS se još od osnivanja zalaže da zarade i penzije omogućavaju dostojanstven život!

Politika -

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - Solidarnost i pravda i ministar za brigu o selu Milan Krkobabić uputio je građanima Srbije čestitku povodom 1. Maja - Međunarodnog dana rada.

- Uz iskrene želje za dobro zdravlje, čestitam Međunarodni praznik rada svima koji i danas marljivo rade, zaposlenima, našim vrednim domaćinima u selima Srbije - onima koji žive od svog tekućeg rada, a posebno penzionerima koji su decenijama svojim minulim radom uspešno izgradili ovu zemlju - naveo je on u čestitki i dodao:

- PUPS, kao partija socijalne pravde, od svog osnivanja energično se zalaže da zarade i penzije omogućavaju dostojanstven život. Zalažemo se za očuvanje svih stečenih radničkih prava, a posebno za učešće radnika u upravljanju i raspodeli dobiti - za 13. platu! Mladim ljudima koji Srbiju brane naseljavanjem praznih kuća i rađanjem dece, poručujem da ćemo nastaviti misiju preporoda sela. Pored dodele seoskih kuća, za sve hrabre mlade ljude koji imaju korisne poslovne ideje dodeljivaćemo bespovratna sredstva za pokretanje privrednih aktivnosti neophodnih određenim selima.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track