PREMIJERKA BRNABIĆ I NJENA PARTNERKA NA DRUŽENJU S NAJVEĆIM KREATIVCIMA SRBIJE: Dr Milica Đurđić elegantna kao i uvek (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen

U BEOGRADU

PREMIJERKA BRNABIĆ I NJENA PARTNERKA NA DRUŽENJU S NAJVEĆIM KREATIVCIMA SRBIJE: Dr Milica Đurđić elegantna kao i uvek (FOTO)

Politika -

Srbija je ponosna na sve kreativce koji su stvorili neke od najprepoznatljivijih brendova u svetu umetnosti, tehnoloških inovacija, mode i dizajna, poručila je premijerka

BEOGRAD - Zahvaljujem se svim kreativnim ambasadorima i prijateljima platforme Serbiacreates na predivnom druženju koje smo imali. Veliko je zadovoljstvo bilo videti vas sve na okupu i čuti o vašim uzbudljivim novim projektima i idejama, objavila je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić na svom Instagramu povodom druženja s najvećim kreativcima i talentima Srbije koje je bilo upriličeno pre par večeri u Beogradu.

Na prestonički događaj premijerka je došla zajedno sa svojom partnerkom doktorkom Milicom Đurđić, radiologom, a obe su za to veče odabrale elegantne kombinacije, svaka u svom stilu.

Serbia creates, Ana Brnabić, Milica Đurđić
foto: Instagram Printscreen

Na događaju je bilo mnoštvo poznatih lica iz sveta kulture...

1 / 4 Foto: Instagram Printscreen

- Srbija stvara postoji već pet godina kao platforma koja okuplja kreativne talente i promoviše njihova dostignuća u Srbiji i širom sveta, dodala je premijerka.

- Kreativne industrije su nezaobilazan pokretač modernog sveta i suština brenda moderne Srbije.

Serbia creates, Ana Brnabić, Milica Đurđić, Anica Dobra
foto: Instagram Printscreen

Za to su zaslužni naši međunarodno prepoznati, talentovani i izuzetni pojedinci koji nas inspirišu svojim postignućima. Oni su ljudi koji neumorno rade na unapređenju svojih veština i uvek su spremni da podele svoje znanje i iskustvo...

... - Srbija je ponosna na sve kreativce koji su stvorili neke od najprepoznatljivijih brendova u svetu umetnosti, tehnoloških inovacija, mode i dizajna, zaključila je premijerka.

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track