"TO SU ĆORAVA POSLA, NEMA OD TOGA NIŠTA" Milovan Drecun o Kurtijevom odbijanju nacrta ZSO: Radi se o pokušaju političke prevare!
Foto: Kurir Televizija

kosovo i metohija

"TO SU ĆORAVA POSLA, NEMA OD TOGA NIŠTA" Milovan Drecun o Kurtijevom odbijanju nacrta ZSO: Radi se o pokušaju političke prevare!

Politika -

Kurti je odbio nacrt ZSO, a sve sa ciljem da se Srbija navuče da prizna Kosovo i de fakto i de jure, rekao je predsednik Aleksandar Vučić i dodao da je zato u Briselu pokušano da se napravi neka nova vrsta implementacionog plana.

Aktuelnosti vezane za Kosovo i Metohiju komentarisao je u jutarnjem programu Kurir televizije Milovan Drecun, predsednik skupštinskog odbora za KiM.

jutarnji
foto: Kurir televizija

- Ja sam kod vas i ranije govorio da se radi o ozbiljnim političkim igrama i manipulacijama i bio sam slobodan da kažem da se radi o pokušaju političke prevare, ne samo od stane Aljbina Kurtija nego čini mi se i od vodećih zapadnih zemalja uprkos deklarativnim tvrdnjama da ZSO mora da se formira sa ili bez Kurtija. Sada vidimo da se koriguje taj američki stav kada Eskobar kaže da treba da se traga za nacrtom koji bi bio prihvatljiv za obe strane. Pa kakvo traganja? Pa pronašli smo ono što je prihvatljivo za obe strane i potpisali smo to - rekao je Drecun i dodao:

- Sada je Kurti izašao sa nekim svojim predlogom koji briselski sporazum ne predviđa, samo da bi neutralisao ovaj koji je naš pregovarački tim uradio. Sada Eskobar kaže da su obe strane predstavile svoje predlog, pa će se onda davati mišljenja o tim predlozima da bi se to usaglasilo. To su ćorava posla. Nema od toga ništa.

01:27

RADI SE O POKUŠAJU POLITIČKE PREVARE! Milovan Drecun o Kurtijevom odbijanju nacrta ZSO: To su ćorava posla

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja