UGLJEŠA GRGUR: Koordinisani napadi na Srbiju i Vučića nisu slučajni
Foto: Kurir tv

UGLJEŠA GRGUR: Koordinisani napadi na Srbiju i Vučića nisu slučajni

Politika -

Narodni poslanik i zamenik predsednika gruše "Naša Drina" Uglješa Grgur komentarisao je aktuelne koordinisane napade na Srbiju i predsednika Vučića:

- Ništa nije slučajno, kao i to da ovi takozvani protesti dolaze u vreme ogromnih provokacija od strane privremenih institucija u Prištini. Nekome smeta jaka Srbija, a taj neko zna da je jaka Srbija jednako Vučić i na sve moguće načine napada predsednika. Ali, lice Srbije nije većnica iz Zagreba, već milioni nas koji podržavamo Aleksandra Vučića - kaže Grgur i dodaje:

- Danas se Srbija pita za svoju sudbinu i upravo zbog toga, oni isti koji su petog oktobra palili i pljačkali po Srbiji, opet pokušavaju uz pomoć inostranih mentora da lome privrednu kičmu Srbiji. Nikada više! Srbija je danas lider u regionu, najmoćnija ekonomski, vojno i sa međunarodnim ugledom, a sve to je zahvaljujući Vučiću. Srbi u Crnoj Gori, Republici Srpskoj, Severnoj Makedoniji i širom sveta, a posebno oni koji su nepravdom "svetskih policajaca" na svojoj zemlji izloženi torturi - naša braća na Kosovu i Metohiji, znaju da Aleksandar nije ni američki ni ruski, Aleksandar je srpski! Kao narodni poslanik poručujem svima - Svi smo mi Vučić.

- Pružam apsolutnu i bezrezervnu podršku predsedniku Vučiću u borbi za opstanak i ostanak svih nas, ali i za one generacije koje tek dolaze - zaključio je Grgur.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track