NE BEŽIMO OD PRIČE O RIJALITIJIMA! Brnabić u skupštini: Može sve, ali onda da pričamo o svim rijalitijima
Foto: Nemanja Nikolić

nastavljeno zasedanje parlamenta

NE BEŽIMO OD PRIČE O RIJALITIJIMA! Brnabić u skupštini: Može sve, ali onda da pričamo o svim rijalitijima

Politika -

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je danas u Skupštini Srbije izjavila da je spremna da preuzme političku odgovornost za sve što je radila, da je svesna šta je radila i da bi možda, da je znala "šta nailazi", prioritete postavila drugačije.

- Svakako sam uradila, uz ogromnu podršku stranke (SNS) čiji sam ponosni član i koalicionih partnera - mnogo - rekla je Brnabić.

Odgovarajući na zahtev poslanika Pokreta za preokret Janka Veselinovića da premijerka podnese ostavku, ona je više puta ponovila da je neverovatno da se Veselinović bori protiv nasilja, dok sedi u istoj klupi s poslanikom koji je svojevremeno pozivao na njeno silovanje.

Veselinoviću je zahvalila što se ogradio od izjava Jove Bakića koji je rekao da će naprednjake narod juriti po ulicama, i dodala da objave nekih funkcionera SNS-a u kojima se takođe poziva na nasilje, ne iskazuju stav stranke.

U skupštinskoj raspravi o bezbednosti u društvu premijerka je rekla da je najagresivnije i nejnemoralnije to što je rijaliti "Veliki brat" useljen u Pionirski grad u Beogradu.

- Od priče o rijalitima ne bežimo, ali nemojte da se svede na to ko je agresivan, a ko je lep - može sve, ali onda da pričamo o svim rijalitijima - rekla je Brnabić.

Kurir.rs / Beta

Bonus video:

04:06

Ana Brnabić o napadima na Vučića i Kosovu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track