"ČIM SE ZAVRŠI SKUP, IMAĆEMO SAVET ZA NACIONALNU BEZBEDNOST" Predsednik Vučić: Prvi napad na Srbe, nećemo sedeti skrštenih ljudi
Foto: Printscreen Pink Tv

o situaciju na severu kosmeta

"ČIM SE ZAVRŠI SKUP, IMAĆEMO SAVET ZA NACIONALNU BEZBEDNOST" Predsednik Vučić: Prvi napad na Srbe, nećemo sedeti skrštenih ljudi

Politika -

Predsednik Aleksandar Vučić se, obraćajući se velikom broju građana na skupu "Srbija nade", osvrnuo na današnju situaciju na severu Kosmeta.

Podsetimo, tzv. kosovska policija je nasilno ušla u zgrade opština Zubin Potok, Zvečan i Leposavić.

"I danas kao da su namerno čekali taj dan, da značajn broj muškaraca sa severa KiM dođe u Beograd, da bi napali opštinske zgrade. I na sve to ćutali su predstavnici Kvinte, a nismo imali veću i težu krizu", rekao je predsednik Vučić i dodao:

Miting, SNS, Srbija nade, Aleksandar Vučić
foto: Printscreen Pink Tv

"Čim se završi skup imaćemo sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost. Plašim se mnogo toga lošeg jer znam sa kim imamo posla. Jedinstvo i zajedništvo potrebniji su nam više nego ikad. I naravno da ste pokazali neverovatnu istrajnost, ne mogu da opišem koliko vas volim, stojite na kiši sve ove sate, na pljusku... Zato što svoju Srbiju toliko volite"!

"Ništa loše nismo nikome učinili, a pritisnuti smo uz zid, nemamo kuda nego da branimo svoju zemlju i narod. Boriću se za svaki sekund mira da duže traje. Ali prvi napad na Srbe, nećemo sedeti skrštenih ljudi. Nećete proterati Srbe!", jasna je poruka predsednika Vučića.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja