ĆIĆOLINA, GROKTANJE, SIMA GLUVAĆ: UZAVRELE STRASTI U SKUPŠTINI! Poslanici vlasti i opozicije se čašćavali uvredama!
Foto: Nemanja Nikolić

nastavak sednice

ĆIĆOLINA, GROKTANJE, SIMA GLUVAĆ: UZAVRELE STRASTI U SKUPŠTINI! Poslanici vlasti i opozicije se čašćavali uvredama!

Politika -

Samostalni poslanik Dejan Bulatović pokrenuo je juče seriju replika u Skupštini Srbije nakon što je kritikovao opoziciju rekavši da su desno orijentisane stranke pokazale veću političku zrelost i da su "veći građanisti od građanske opozicije".

- Tamo sede manipulanti, ljudi koji meni duguju pare! To su lopovi kakve Srbija nije videla, a sad hoće da se vrate na vlast i da rade to isto - rekao je Bulatović koji je u Skupštinu Srbije ušao kao poslanik na listi Stranke slobode i pravde.

Svoj današnji govor Bulatović je završio usklikom: "Živeo Aleksandar Vučić", zbog čega je dobio i višeminutni aplauz vladajuće većine.

Nije samo Bulatovićev nastup uzburkao duhove, poslanik DS Srđan Milivojević dobio je od predsednika Skupštine Vladimira Orlića opomenu zbog uvreda na račun Nevene Đurić, poslanice SNS. Milivojević je juče Nevenu Đurić nazvao "Ćićolinom", a zatim se danas izvinio, ali ne Đurićevoj, već poslanici italijanskog parlamenta "zato što ju je uporedio sa bilo kime iz SNS".

- Upravo ste završili i zaradili prvu opomenu za danas, ovo je gore od vašeg jučerašnjeg groktanja i dahtanja. Bulatoviću niste smeli ništa da kažete, ali ste najodvratnije krenuli da vređate narodnu poslanicu. Nije vam bilo dovoljno što ste je uvredili juče - rekao je Vladimir Orlić kojeg je Srđan Milivojević potom nazvao "Sima gluvać".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track