Najnovije vesti

ŠAMARČINA ŠOLAKU, NJEGOVIM MEDIJIMA I NJIHOVIM BOTOVIMA Nove slike dokazuju da je Vučić bio u Ribnikaru i da Nova S sramno laže!
Foto: Kurir

Posao za fekt čekere

ŠAMARČINA ŠOLAKU, NJEGOVIM MEDIJIMA I NJIHOVIM BOTOVIMA Nove slike dokazuju da je Vučić bio u Ribnikaru i da Nova S sramno laže!

Politika
18:14h

Kurir je danas objavio fotografiju u kojoj se vidi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru nakon masakra u kojem je dečak ubica usmrtio devet vršnjaka i čuvara škole. Fotografiju smo objavili kao ključnu informaciju koja je dala odgovor na pitanje koje se pojavilo u javnosti – da li je Vučić bio u školi.

Međutim, umesto da fotografija koju smo objavili otkloni nedoumice, desilo se suprotno. Pokrenuta je hajka, ovoga puta i na Kurir, uz brojne optužbe na društvenim mrežama i portalu Nova S da je fotografija koju smo objavili fotomontaža, uz citiranje komentara različitih “stručnjaka” sa Tvitera koji su dokazivali da je slika lažna.

Aleksandar Vučić
foto: Kurir

Draga gospodo, pošto vas dobro poznajemo i znali smo šta možemo da očekujemo od vas i onih koji vas podržavaju u svim vašim spinovima i lažima, nismo objavili sve fotografije koje posedujemo.

Aleksandar Vučić
foto: Kurir

Pretpostavili smo da je izjava Miroslava Aleksića samo uvertira i da će uslediti brutalna kampanja zasnovana na lažima i nedokazanim tvrdnjama, pa smo samo malo sačekali.

Zato sada dobro pogledajte ove dve slike, pa probajte i posle njih da nastavite da lažete i izmišljate, sram vas bilo! Čekamo da vidimo šta će novo da spremi Šolakova fabrika laži.

1 / 5 Foto: Printscreen/Twitter

Inače, predsednik Srbje je školu na Vračaru posetio u pratnji direktorke, a o poseti su bili obavešteni i roditelji koje je predsednik primio, ali im je on rekao da ne želi o tome da obaveštava javnost i pokazuje fotografije iz pijeteta prema deci i njihovim roditeljima.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track