NOVA PROVOKACIJA KURTIJEVIG MINISTRA: Na prevaru se ušunjao u zgradu opstine Leposavić, Kfor mu pre 3 dana zabranio ulazak!
Foto: Printscreen Kosovo Online

NOVA PROVOKACIJA KURTIJEVIG MINISTRA: Na prevaru se ušunjao u zgradu opstine Leposavić, Kfor mu pre 3 dana zabranio ulazak!

Politika -

Ministar za infrastrukturu lažne države Kosovo Ljiburn Aljiu u ranim jutarnjim časovima na prevaru se ušunjao u zgradu opštine Leposavić gde se zadržao oko pola sata nakon čega je napustio Leposavić.

Aljiju je iskoristio trenutak kada je manji broj ljudi bio okupljen i ušao kako bi posetio novopostavljenog gradonačelnika Ljuljzima Hetemija, koji već 16 dana nije napuštao zgradu opštine.

Kosovo i Metohija
foto: Printscreen Kosovo Online

Nakon toga, pored metalne ograde se okupio veći broj građana. Predstavnici Srba ušli u krug ispred zgrade opštine Leposavić gde su razgovarali sa vojnicima italijanskog Kfora.

Podsetimo, Kfor je 9. juna odbio da dozvoli posetu ministra Aljiua zgradu opštine Leposavić.

Žitelji Leposavića 16. dan protestuju ispred opštinske zgrade, kako bi iskazali nezadovoljstvo zbog nametanja nelegalnih albanskih gradonačelnika u opštinama na severu i prisustva specijalaca kosovske policije.

(Kurir.rs/Kosovo online)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track