"MOGUĆE JE DA JE TREBALO NEKOG DA KIDNAPUJU!" Drecun o hapšenju kosovskih specijalaca u centralnoj Srbiji: NA SPISKU SRPSKA IMENA
Foto: Kurir televizija

"MOGUĆE JE DA JE TREBALO NEKOG DA KIDNAPUJU!" Drecun o hapšenju kosovskih specijalaca u centralnoj Srbiji: NA SPISKU SRPSKA IMENA

Politika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Antiterorističke grupe posebne jedinice policije, juče su uhapsili tri pripadnika tzv. kosovske policije u administrativnom pojasu prema Kosovu i Metohiji daleko u dubini teritorije centralne Srbije. Sva trojica uhapšenih bili su naoružani automatskim oružjem i u punoj ratnoj opremi sa GPS uređajima, mapama i drugom opremom. O hapšenju kosovskih specijalca govorio je Milovan Drecun, predsednik skupštinskog Odbora za KiM.

puls
foto: Kurir televizija

- Ne treba mnogo žuriti ispred događaja pa nagađati šta je Priština htela sa njihovim ulaskom u centralnu Srbiju. Priština je očigledno otkrivena u nekoj nameri. Po onome što je kod njih otkriveno to jeste teororistička grupa, ali se ipak čini da je to neki obaveštajno izviđački zadatak bio uz eventualnu upotrebu automatskog naoružanja. Dakle, ono što smo imali pokazuje da je verovatno trebalo da lociraju neke objekte ili osobe, a možda i da nekog kidnapuju - rekao je Drecun i dodao:

- Kurti stalno priča da je Beograd odgovoran za ovo što se desilo u Zvečanu zato što navodno ubacuje neke kriminalne grupe, da one izazivaju nered i da ih zbog toga treba pohapsiti. Ako malo povežete stvati možda jeste to bio neki cilj, ali ne bih žurio sa pretpostavkama. Činjenica je da su kod njih nađeni spiskovi sa nekim srpskim imenima.

02:47

MOGUĆE JE DA JE TREBALO NEKOG DA KIDNAPUJU! Milovan Drecun o uhapšenim kosovskim specijalcima u centralnoj Srbiji

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track