"ODVELI SU GA SAMO ZATO ŠTO JE PRELAZIO ULICU" Oglasio se otac OTETOG Srbina (28) u Leposaviću: Sve se vidi na snimku!
Foto: Kosovo Online, Printscreen/Facebook

presreli ga na putu za posao

"ODVELI SU GA SAMO ZATO ŠTO JE PRELAZIO ULICU" Oglasio se otac OTETOG Srbina (28) u Leposaviću: Sve se vidi na snimku!

Politika -

"Mog sina su uhapsili samo zato što je tokom protesta prelazio ulicu, i samo to se vidi na snimku. A pre toga je sedeo u kafiću i pošao je da se susretne sa devojkom. Uhapsili su ga jutros kad je krenuo na posao. Prišli su mu kosovski policajci u civilu, a ne znamo zašto su ga odveli. Nikome ništa nažao nije učinio..." - ovako govori Radomir V. o hapšenju sina Uroša V. (28) radnika Telekoma.

Podsetimo, Telekom Srbija je u saopštenju za javnost naveo da je Uroš otet oko 7.30 u blizini Leposavića dok je putovao na posao.

"Prema do sada dostupnim informacijama, Uroš je kao i svakog radnog dana krenuo na posao iz svoje kuće u blizini Leposavića, ali na posao nije stigao, jer su ga presreli i oteli autom folksvagen bele boje bez vidljivih oznaka.

Za sada nije poznato gde je Uroš Vukašinović odveden i ko ga je oteo, ali izražavamo bojazan da je u pitanju još jedan atak na Srbe na Kosovu i Metohiji od strane tzv. kosovske policije.

Iz Telekoma Srbija je izjavljeno da će preduzeti sve pravne aktivnosti kako bi zaštitili svog zaposlenog, navode iz Telekoma.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track