PREDSEDNIK VUČIĆ NA "EU NEDELJA MOGUĆNOSTI": Beograd će biti domaćin EXPO2027 i u naredne 4 godine predstoji nam mnogo izazova
Foto: Printscreen Instagram

prisustvovao dodeli sertifikata

PREDSEDNIK VUČIĆ NA "EU NEDELJA MOGUĆNOSTI": Beograd će biti domaćin EXPO2027 i u naredne 4 godine predstoji nam mnogo izazova

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je dodeli sertifikata srpskim inovatorima koji su uspešno konkurisali za pomoć Fonda za inovacionu delatnost.

- Hvala EU i Vama, ambasadore Žiofre, na velikoj podršci ovim mladim i pre svega obrazovanim i pametnim ljudima koji dobro vide gde je budućnost Srbije. Zahvalan sam na novcu vaših poreskih obveznika koji ste izdvojili za razvoj inovativnih tehnologija, nauke, obrazovanja u našoj zemlji.

Danas smo dobili sjajnu vest – Beograd će biti domaćin EXPO2027 i nama u naredne četiri godine predstoji mnogo izazova i mi moramo da učinimo sve ono što je potrebno kako bismo našu zemlju predstavili u najboljem mogućem svetlu, a za to su nam potrebni vaša pomoć i podrška.

Hvala svima vama još jednom na trudu, marljivosti i energiji koju ste uložili. Živela Srbija! - navodi se u objavi predsednika Srbije.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track