"NIJE DANILO MALI, MALO JE HRABRIJI OD KURTIJA" Kosovska policija zaustavila sina predsednika, Vučić: Tri puta su ga MALTRETIRALI
Foto: Nemanja Nikolić

sramno

"NIJE DANILO MALI, MALO JE HRABRIJI OD KURTIJA" Kosovska policija zaustavila sina predsednika, Vučić: Tri puta su ga MALTRETIRALI

Politika -

Kosovska policija danas je zaustavila i pretresala sina predsednika Republike Srbije, Danila Vučića, koji je krenuo na liturgiju u manastir Gračanica na Kosovu i Metohiju povodom obeležavanja Vidovdana.

Kako navodi "Koha" na koju se poziva Kosovo Online, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića zaustavljen je na izlazu sa autoputa u mestu Trude dok je išao na liturgiju u manastir Gračanica na Vidovdan.

Prema pisanju albanskih medija, razlog je majica koju je nosio predsednikov sin, a na kojoj je pisalo: "Predaja nije opcija".

Predsednik Vučić o pretresanju sina Danila na KiM

Pedsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas na ceremoniji otvaranja obilaznice oko Beograda o ovome što se dogodilo njegovom sinu.

00:38

Vučić o zaustavljanju Danila Vučića na KiM

- Tri puta su zaustavljali, pretresali, maltretirali. Samo nek nastave. Čestitam Kurtiju na hrabrosti. Nije toliko hrabar u mom društvu, kad pošalje neke druge da se iživljavaju na tuđoj deci onda je to okej, samo nek' nastavi. Nije Danilo mali, malo je hrabriji od Kurtija. On je kroz sred Prištine prošao sa majicom "Predaja nije opcija", i otišao na liturgiju u Gračanicu, da se pomoli - rekao je predsednik na otvaranju obilaznice.

Tokom današnjeg obraćanja na obeležavanju slave Srpske napredne stranke, predsednik Vučić osvrnuo se na to što albanski mediji prozivaju njegovog sina Danila i njega.

- Evo, da im olakšam posao dok je još dole, dok mogu da postupaju tako junački kako postupaju prema svim Srbima, da im kažem da to misli svako od nas Vučića, da to misli najveći deo Srbije i da za nas predaja nije opcija - poručio je danas predsednik Vučić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track