VESIĆ NENAJAVLJENO OBIŠAO AERODROM: Moramo da rešavamo probleme, a ne da ih guramo pod tepih!
Foto: Printscreen Pink Tv, Kurir

razgovarao sa zaposlenima i potnicima

VESIĆ NENAJAVLJENO OBIŠAO AERODROM: Moramo da rešavamo probleme, a ne da ih guramo pod tepih!

Politika -

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić jutros je nenajavljeno obišao beogradski aerodrom „Nikola Tesla“, gde je porazgovarao sa zaposlenima i putnicima o problemima, odnosno gužvama koje su nastale zbog manjka zaposlenih u sortirnici prtljaga.

Ministar je obišao sve aerodromske službe, a prvo sortirnicu prtljaga, gde je razgovarao sa ljudima koji tu rade, kako bi iz prve ruke čuo šta su njihovi problemi i proverio da li su ispunjena obećanja koja je dao poslodavac, francuski „Vansi“.

Goran Vesić
foto: Printscreen/Happy TV

- Probleme ne smemo da guramo pod tepih, već sa njima moramo direktno da se suočimo. I da ih rešavamo. Znam da sam dosadan koncesionaru i da remetim njihov komfor, ali ja sam srpski ministar i neću da trpim javašluk na srpskom aerodromu. Ne interesuje me šta se dešava na drugim aerodromima U Evropi. To sam danas svojim prisustvom na aerodromu i pokazao - poručio je ministar Vesić.

Dodao je da se nada da će njegov dolazak na aerodrom u „nenajavljenu inspekciju“, motivisati i druge učesnike u razgovorima da se ponašaju na isti način.

Kurir.rs/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track