ATRAKTIVNA ESPEESOVKA ZAPALILA MREŽE! Objavila fotografiju iz privatnog aviona, svi se pitaju ko je MISTERIOZNI JARAN! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen, Ana Grozdanović

ZAGONETNA

ATRAKTIVNA ESPEESOVKA ZAPALILA MREŽE! Objavila fotografiju iz privatnog aviona, svi se pitaju ko je MISTERIOZNI JARAN! (FOTO)

Politika -

Članica odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) Ana Grozdanović objavila je na storiju svog Instagram profila fotografiju koja je privukla veliku pažnju javnosti. Lepa plavuša "zakačila" je fotku koja je najverovatnije nastala u luksuznom privatnom avionu, a na njoj je u prvom planu flaša skupocenog alkoholnog pića.

Flaša skupocenog viskija koji je Ana Grozdanović okačila na svom profilu na društvenim mrežama košta od 12.720 do 16.000 dinara ukoliko se kupuje onlajn. Članica odbora SPS-a pažnju javnosti je prvo privukla time da je fotografija nastala u privatnom avionu koji izgleda prilično luksuzno. Objavu prati i pesma Halida Muslimovića "Put putuje moj jaran"

Inače, Ana Grozdanović važi za jednu od najatraktivnijih srpskih političarki. Rođena je 1995. godine u Nišu, gde je završila i Pravni fakultet. Dok nije ušla u političke vode, zarađivala je tako što je pravila kikice i radila šminku svojim sugrađankama.

Ana Grozdanović
foto: Printscreen/Instagram

"Ja sam otišla na more sa mamom i tatom kada sam bila klinka i tražila sam da mi ispletu one kikice sa vunicom, na plaži. Jedva sam ih namolila. Ali takva sam, kao sunđer. Gde god odem, kradem znanje, sve što mi se dopadne. I, gledala sam kako oni to rade. Onda sam se vratila u Niš i u jednom delu grada sam samo ja plela te kikice, bila sam peti razred osnovne, a u drugom delu grada neka druga devojka.

Jedne kikice, da ih ispletem, su tada koštale 160 evra. Tako da sam ja već tada pomagala i drugaricama, kupovala im stvari...", rekla je svojevremeno Ana Telegrafu i otkrila da je uspela da u rodnom gradu otvori čak tri frizerska salona.

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track