ŽUSTRA RASPRAVA NA DRUGOJ SEDNICI ANKETNOG ODBORA: Marija Jevđić tražila glasanje o nepoverenju Mariniki Tepić!
Foto: Ana Paunković

napeto

ŽUSTRA RASPRAVA NA DRUGOJ SEDNICI ANKETNOG ODBORA: Marija Jevđić tražila glasanje o nepoverenju Mariniki Tepić!

Politika -

U toku je druga sednica Anketnog odbora koji će se baviti događajima u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i Mladenovcu početkom maja.

Predsednica odbora Marinika Tepić je najavila da odbor ne postoji da bi se nekome sudilo.

Ipak, njena ranija izjava da "niko nema tapiju na bol" je naišla na kritike drugih članova, pre sve Marije Jevđić, koja je zatražila da se izvrši izjašnjavanje o nepoverenju predsednici, prenosi Blic.

- Rekli ste da niko nema nameru da produbi bol roditeljima. Ko to može da garantuje? Ja mislim da to niko ne može. A pogotovo posle vaše izjave da niko nema tapiju na bol. Da li iko od nas može da garantuje da mi nećemo da produbimo bol? Mislim da treba da izglasamo nepoverenje predsednici Anketnog odbora - rekla je Jevđić.

Tepić je odgovorila da je njena izjava izvučena iz konteksta i da se treba fokusirati na bitnije stvari.

- Nikome nije lako, pretpostavljam da niko nije srećan zbog ovog odbora. Molim vas da ne izlazimo iz teme, i da se vratimo na temu i za ono zašta nas je Skupština ovlastila - rekla je Tepić.

Zamenica predsednice Anketnog odbora, Biljana Pantić Pilja, je iskazala nezadovoljstvo načinom na koji je rad odbora započet.

- Ne uliva mi baš poverenje kako smo svi krenuli, i kako smo krenuli pre dva dana sa izborim predsednika i zamenika predsednika. SNS neće opstruisati rad odbora, ali treba razmisliti da li zbog izjava roditelja treba da nastavimo da radimo - izjavila je Pilja.

Poslanik Aleksandar Olenik, koji je jedan od advokata porodice žrtava, tvrdi da nisu sve porodice za to da Anketni odbor prestane sa radom.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track