POSLANICI SE PONOVO SVAĐALI: Ko je streljao pripadnike Zemunskog klana, a ko je biciklom išao na Azurnu obalu
Foto: Nemanja Nikolić

Skupština Srbije

POSLANICI SE PONOVO SVAĐALI: Ko je streljao pripadnike Zemunskog klana, a ko je biciklom išao na Azurnu obalu

Politika -

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas raspravu o finansijskoj podršci porodicama sa decom, predlozima za nova zaduženja i o amandmanima na Zakon o planiranju i izgradnji. Međutim, ni današnje okupljanje poslanika nije proteklo bez međusobnih optuživanja i teških reči.

Šef poslaničke grupe SNS Milenko Jovanov je ponovo govorio o tome gde koji poslanik letuju, a konkretno se obratio poslanici DS Tatjani Manojlović.

- Koleginica nije obična poslanica... Sama se pohvalila da je na Azurnoj obali bila na biciklu, to je javno dostupno. Prihvatam svačije pravo da letuje gde hoće, ali kada je narod siromašan, ne možete baš da letujete gde hoćete - naveo je Jovanov.

Srđan Milivojević i Marina Raguš ponovo su vodili o raspravu i razmenjivali optužbe o bivšim i budućim hapšenjima, ubistvima i kriminalu. Raguš je rekla da je razlika između sadašnje i buduće vlasti u činjenici da se danas kriminalci bivši vlasti hapse i izvode pred lice pravde, a ponovila je i da je opozicija tri godine lagala o povezanosti braće Vučić sa Jovanjicom.

- Ne očekujte da ih streljamo kao što ste vi streljali vođe Zemunskog klana. Mi to ne radimo - rekla je Marina Raguš.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track