BIVŠI MINISTAR JEDVA PREŽIVEO TEŠKU SAOBRAĆAJKU: Odustao od ministarske fotelje, a evo gde je sada Rasim Ljajić! HIT FOTKA
Foto: Instagram Printscreen

relaksacija

BIVŠI MINISTAR JEDVA PREŽIVEO TEŠKU SAOBRAĆAJKU: Odustao od ministarske fotelje, a evo gde je sada Rasim Ljajić! HIT FOTKA

Politika -

Rasim Ljajić, bivši ministar u nekoliko mandata i lider SDPS pre više od godinu dana, u aprilu 2022. godine, doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradao njegov najbolji prijatelj i najbliži saradnik Branko Gogić.

Ljajić
foto: Printskrin/Instagram

Ljajić je tada doživeo teške povrede opasne po život, a posle dugih i mukotrpnih terapija, vratio se pre nekoliko meseci uobičajnom životu. Ljajić je mesto ministra, koje je pripalo njegovoj stranci u poslednjoj raspodeli karata, prepustio svom mlađem stranačkom kolegi Huseinu Memiću, a on se posvetio stranačkom radu.

Rasim Lajić, Branko Gogić
foto: Marina Lopičić, Kurir/M.S., Printscreen

Kako je na godišnjicu tragedije u emotivnoj ispovesti ispričao za Kurir, od tog 10. aprila 2022. godine potpuno drugačije gleda na život i pokušava da svaki dan živi punim plućima.

Tu filozofiju Ljajić očigledno i sprovodi u delo, pa je tako na Instagram profil postavio zanimljivu fotografiju na kojoj jaše konja.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja