POSLANIK UGLJEŠA GRGUR O SARADNJI SA DAČIĆEM: Ljubav prema Srbiji je način života!
Foto: Privatna Arhiva

POSLANIK UGLJEŠA GRGUR O SARADNJI SA DAČIĆEM: Ljubav prema Srbiji je način života!

Politika -

Narodni poslanik u Skupštini Srbije i zamenik predsednika "Naše Drine" Uglješa Grgur objasnio je zašto je ovo udruženje u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije i kakav je njihov odnos sa Ivicom Dačićem, liderom stranke i šefom srpske diplomatije.

- Imamo sjajnu saradnju sa SPS i Dačićem, maksimalno ga podržavamo. Njegova ljubav prema Srbiji je način života.To je kućno vaspitanje i učenje od malih nogu da je otadžbina svetinja prema kojoj je sve drugo manje važno. On je svaku funkciju obavljao savesno i odgovorno, sve svoje kapacitete i mogućnosti bezrezervno je davao državi - kaže Grgur za Kurir i dodaje: - Setimo se kakva se hajka vodila protiv državotvornog SPS-a. Vidimo da su danas statističke greške oni koji su hteli da unište ovu stranku. Zahvaljujući Dačiću, SPS je preživeo najteže trenutke po Srbiju u novijoj političkoj istoriji i opstao. Za to je neophodna velika politička veština i umeće.

- Kada pogledate čoveka u oči i razgovarate sa njim ne treba vam mnogo da procenite ko je i kakav je. Za Ivicu mogu da kažem da je rođen da služi državnim interesima. Setimo se samo lažnih optužbi za nekakve afere kofer i slične gluposti. Lažne optužbe zlonamernika još više su podigle ugled Dačića u narodu. Prvi sam u Srbiji to i govorio da je koalicija Dačić-Vučić viza za prosperitetnu budućnost naše zemlje - zaključuje Grgur.

Ivica Dačić
foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, Strateški sporazum o saradnji potpisali su u novembru prošle godine lider socijalista Ivica Dačić i Igor Braunović, predsednik Udruženja "Naša Drina". U Skupštini Srbije poslanici iz "Naše Drine" su Igor Braunović i Uglješa Grgur.

E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track