"ALBANSKI LOBI SNAŽNO DELUJE U EU POLITIKOM SLAMANJA SRBIJE" Bjegović: Truju evropsku decu narkoticima, tako finansiraju kampanju
Miroslav Bjegović o Albanskoj mafiji, Foto: Kurir Televizija, Shutterstock

kurir tv

"ALBANSKI LOBI SNAŽNO DELUJE U EU POLITIKOM SLAMANJA SRBIJE" Bjegović: Truju evropsku decu narkoticima, tako finansiraju kampanju

Politika -

Nakon što je američki CNN plasirao tezu da Srbija ugrožava mir na Zapadnom Balkanu, čak tri vodeća nemačka medija pisali su, istovremeno, o navodno neuspeloj strategiji SAD i EU i dominaciji Srbije koja se, kako navode,mora slomiti.

Nenad Vuković, Miroslav Bjegović
foto: Kurirtv

Dr Miroslav Bjegović profesor bezbednosti gostovao je u studiju Kurir televizije i dao mišljenje o ovom projektu Zapada protiv Srbije.

On je upozorio da se ne radi o zvaničnim i državnim stavovima, već o plaćenom medijskom "spinu" od strane određenih lobističkih centara moći, odnosno albanskog lobija, na prostoru SAD i Evrope, gde su Albanci, izdejstvovali svoju "nezavisnost, istakavši ko je finansirao upravo taj lobi:

- To je investirano upravo prljavim narko kapitalom, koji investira albanska mafija, tako da sam siguran da oni to znaju. Ova vest nije odjeknula u njihovim krugovima, i zato treba adekvatno reagovati. Cilj Nemačke nije da slama Srbiju, iako ona neće odustati od priznanja "Kosova" kao republike - rekao je Bjegović.

03:42

ALBANSKA MAFIJA SNAŽNO DELUJE U EU, POLITIKOM SLAMANJA SRBIJE Bjegović: Ulažu direktno u Kosovo prljavim NARKO KAPITALOM!

Opasnim je nazvao albansku mafiju koja kreira čak i neke političke događaje.

- Ono što Albanci pokušavaju to je svima jasno u Evropi da kakvu su državu stvorili, takvu državu eventualno treba da prime u EU, a to je država koja truje evropsku decu po pitanju narkotika, po EU bezbednost, ali oni imaju jako uporište u tome, generalno Albanska mafija je jaka u Nemačkoj i u Švajcarskoj i oni kreiraju i neke političke pravce koji idu Albancima u korist - rekao je Bjegović.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

01:02

ALBANCI NAPUŠTAJU KOSOVO ZBOG POLITIKE UNIŠTENJA! Stručnjaci o stanju na KiM-u: Oni to zovu tihom OLUJOM, A OVO IM JE PLAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track