"TAKO SE VOLI SRBIJA!" PREDSEDNIK VUČIĆ, UZ OBJAVU SA STADIONA ČESTITAO VULETI OSVAJANJE SVETSKOG ZLATA: Hvala Vam, draga Ivana
Foto: BETA Amir Hamzagić, Beta Branislav Bozić

neverovatan uspeh

"TAKO SE VOLI SRBIJA!" PREDSEDNIK VUČIĆ, UZ OBJAVU SA STADIONA ČESTITAO VULETI OSVAJANJE SVETSKOG ZLATA: Hvala Vam, draga Ivana

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Ivani Vuleti na vanserijskom uspehu, osvajanju zlatne medalje u skoku u dalj na Svetskom atletskom prvenstvu u Budimpešti.

"Prva medalјa za Srbiju na @wabudapest23 i najveći uspeh srpske atletike u istoriji! Hvala Vam, draga Ivana, na ovoj velikoj radosti i uspehu koji ste nam darovali! Neka ova pobeda bude inspiracija za ceo naš tim, kao i za sve naše buduće šampione. Tako se voli Srbija! Idemo dalјe!", poručio je predsednik Vučić na Instagramu.

Predsednik Vučić boravi u dvodnevnoj poseti Mađarskoj. Juče je prisustvovao svečanoj ceremoniji otvaranja Svetskog prvenstva u atletici, ranije danas je razgovarao sa srpskim atletičarima, a popodne je bio na stadionu kada je Ivana Vuleta napravila istorijski uspeh.

Vučić je takmičenje pratio u društvu premijera Mađarske Viktora Orbana i drugih svetskih zvaničnika.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track