VANDALIZOVANE PROSTORIJE SNS U MALOM ZVORNIKU: Ispisao kukaste krstove i tekst neprimerenog sadržaja, kamere snimile sve
Foto: Facebook / SNS Mali Zvornik

nepoznati muškarac

VANDALIZOVANE PROSTORIJE SNS U MALOM ZVORNIKU: Ispisao kukaste krstove i tekst neprimerenog sadržaja, kamere snimile sve

Politika -

MALI ZVORNIK - Na ulazu u prostorije Opštinskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Malom Zvorniku, na panou sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nepoznata muška osoba u večernjim satima, ove subote, ispisala je kukaste krstove i tekst neprimerenog sadržaja, stoji u saopštenju malozvorničkim naprednjaka.

Kako navode, taj događaj koji su ispred stranačkih prostorija zabeležile sigurnosne kamere prijavljen je Policijskoj stanici u Malom Zvorniku i Osnovnom javnom tužilaštvu u Loznici, radi utvrđivanja identiteta i sankcionisanja osobe koja je vadalizovala spoljašnji izgled prostorija SNS u Malom Zvorniku.

SNS, Loznica, Mali Zvornik
foto: Facebook / SNS Mali Zvornik

- Najoštrije osuđujemo ovaj sramni čin i pozivamo nadležne organe da u što kraćem roku utvrde identitet i adekvatno kazne počinioca ovog gnusnog dela. Ovaj potez nije vid političke borbe već odraz krajnjeg kukavičluka i namere za sada nepoznate osobe da uvredi predsednika Vučića, budući da je sve obavila u tajnosti, po mraku, nadajući se da je niko ne gleda. Posebno neprimerenim smatramo ispisivanje kukastih krstova na posteru sa likom predsednika Vučića, imajući u vidu činjenicu da su mnogi članovi njegove familije u prošlosti stradali od strane fašista – saopštili su malozvornički naprednjaci povodom ovog događaja.

Oni daju punu podršku predsedniku Vučiću da ‘’nastavi snažno da se bori za Srbiju i bolji život svih građana koji u njoj žive’’.

Kurir.rs/T.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track