"PRVO I POSLEDNJE ZA DANAS": Predsednik Vučić seo s radnicima da popije pivo (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen/Budućnost Srbije

petrovac na mlavi

"PRVO I POSLEDNJE ZA DANAS": Predsednik Vučić seo s radnicima da popije pivo (FOTO)

Politika -

"Prvo (i poslednje za danas?) jutarnje pivo sa radnicima u Petrovcu na Mlavi", objavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom zvaničnom Instagram profilu Budućnost Srbije posle jutrošnje posete Petrovcu na Mlavi.

On je u tom mestu na istoku Srbije obišao završne radove na mostu preko reke Mlave, obratio se građanima, popričao sa njima, a potom seo i sa radnicima, s kojima se prethodno pozdravio, da popije i po jedno pivo.

Gde je pivo, tu je i meze, pa su jutro proveli u kraćem razgovoru.

Prethodno je u Petrovcu na Mlavi rekao i sledeće:

"Hvala vam na divnom dočeku. Odlično odrađen posao za veoma kratko vreme. Zadovoljan sam kako izgleda novi most na Mlavi, koji je urađen za tri meseca. Ovaj most je ključan za ceo Petrovac i okolinu, kao i sve građane Petrovca na Mlavi. Nastavićemo da ulažemo, gradimo i radimo kako bismo vratili naš narod iz inostranstva u Petrovac. Voleo bih da ti ljudi, koji su u inostranstvu naučili kako se radi, koji imaju odgovornost i ozbiljnost, odluče da se vrate u svoju zemlju, da zajednički nastavimo da gradimo našu Srbiju. Hvala vam na ogromnoj podršci koju ste pružali u svakom velikom poslu. Čeka nas ni malo lak period, pa je za nas dobro da možemo da gradimo i radimo i osiguramo budućnost našoj deci."

Tokom obilaska okupio se i veliki broj građana da ga dočeka a pao je i selfi sa dečačićem koji je hteo da se slika s predsednikom.

Aleksandar Vučić, Petrovac na Mlavi, most
foto: Instagram Printscreen/Budućnost Srbije

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track