LAŽNIM VESTIMA NAPALI SRPSKU LISTU! Objavili da je Goran Rakić zaskočio devojku na jahti, a na slici je čuveni MILIJARDER!
Foto: Printscreen/PageSix, Printscreen/BOTASOT

Bezobrazluk

LAŽNIM VESTIMA NAPALI SRPSKU LISTU! Objavili da je Goran Rakić zaskočio devojku na jahti, a na slici je čuveni MILIJARDER!

Politika -

Pojedini albanski mediji na Kosovu objavili su lažne vesti da je Goran Rakić, predsednik Srpske liste, "uhvaćen na jahti u intimnom odnosu"!

Pod etiketom "superskandal", poznati portal Bota sot je objavio fotografiju čoveka na jahti koju su potpisali sa Goran Rakić. Sve bi bilo u redu, da na fotografiji nije Rakić, već čuven svetski milijarder.

Iako čovek liči na Rakića, na slici je zapravo jedan od najbogatijih ljudi sveta Džef Bezos, na svom plovilu od 500.000.000 dolara!

Vest koju je objavio Bota sot

Goran Rakić
foto: Printscreen/BOTASOT

Albanski mediji pod kontrolom ne biraju sredstva za napad na Srpsku listu, a večeras im je meta bio njen predsednik Goran Rakić! Oni su iskoristili lažnu vest koja se pojavila (i ubrzo demantovana) na društvenim mrežama da je Rakić navodno uslikan na jahti sa nepoznatom devojkom, iako se na slikama ne nalazi Rakić već milijarder Džef Bezos sa svojom verenicom Lorin Sančez.

Te Bezosove slike objavljene su pre mesec dana i na portalu Kurir.rs, kao i na većini srpskih portala i lako je utvrditi da na njima nije predsednik Srpske liste.

Vest sa svetskih portala

Goran Rakić
foto: Printscreen/PageSix

Iako se čak i autor lažne vesti o Rakiću izvinio i priznao grešku javno i da je sve doveo u zabludu, to im nije bilo dovoljno već su iz sve snage napali Rakića i Srpsku listu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja