ČEDOMIR JOVANOVIĆ: Ponašanje opozicije u Narodnoj skupštini je besmisleno, ovo što sada rade je klasičan AUTOGOL!
Foto: Kurir tv

IZRAZ NEMOĆI

ČEDOMIR JOVANOVIĆ: Ponašanje opozicije u Narodnoj skupštini je besmisleno, ovo što sada rade je klasičan AUTOGOL!

Politika -

Čedomir Jovanović je govorio o nedavnim dešavanjima u Skupštini Srbije i opstrukcijom koju sprovodi deo opozicije.

- Svašta sam video u Skupštini, u mnogo čemu učestvovao, ali ništa nije bilo ovako besmisleno. Ne bih bio akter nečeg takvog nikada. To sve ne vodi nikuda, osim ako nije namera da se potpuno uništi opozicija u Srbiji. Oni više ni sami sebi nisu potrebni sa ovim što rade, ovo već dugo traje. Čitava zemlja zbog toga trpi. Bilo bi dobro da imamo ozbiljnu opoziciju u Skupštini. Ovo što vidim smatram i svojim neuspehom, ja te ljude poznajem. Nekad imam razumevanja za njih, ali ovo što sada rade je klasičan autogol, ali to je i njima jasno - kaže Jovanović.

Osvrnuo se i na govor poslanika Jahje Fehratovića.

- Šta čovek da pomisli kada poslanik govori o svom bolesnom detetu, a žena oko njega skače i duva u pištaljku. Postoji neki elementarni red - dodao je.

Dok je kriza u svetu, opozicija se bavi nevažnim stvarima.

- Možeš da voliš ili ne voliš rijaliti, ali to nije najveći problem Srbije. Oni koji vode šetnju do Pinka, godinama su bili suvlasnici Pinka. Mi smo 500 km od Trećeg svetskog rata. Ljudi ne znaju šta će biti sutra, a njihov odgovor je da jedan od drugog uzimaju Fejsbuk stranicu - rekao je i dodao:

- Ovo se sve pretvorilo u autodestrukciju koja razara politički život u zemlji. Oni sada ne znaju šta da rade sa ovim protestima. Pa zar je BIA odgovorna za ono što se desilo u školi? To teško da bi prošlo test realnosti. Pretvorilo se sve u neko strančaranje iz čega ne može ništa dobro da ispadne- izjavio je.

Opozicija ovakvim ponašanje pokazuje svoju nemoć.

- Ponašanje u Skupštini je izraz nemoći opozicije, u kampanji pujdaš ljude na Zapad, rušiš Vučića zbog glasanja Srbije u UN, a kad prođu izbori onda napadaš Vučića što ne uvodi sankcije. Svi imaju razumevanja za Srbiju, a ti guraš prst u oko i tražiš sankcije - zaključio je Jovanović.

Kurir.rs/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track