"IZBORE TRAŽE ONI KOJI ĆE NA ISTIM IZGUBITI, AJDE DA IM ISPUNIMO ŽELJU" Ivica Dačić ubeđen u ishod: Postoji jedna nelogičnost!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"IZBORE TRAŽE ONI KOJI ĆE NA ISTIM IZGUBITI, AJDE DA IM ISPUNIMO ŽELJU" Ivica Dačić ubeđen u ishod: Postoji jedna nelogičnost!

Politika -

Lider SPS-a Ivica Dačić podržava ideju da se ispuni zahtev opozicije za izbore.

Dačić je ubeđen u pobedu stranaka na vlasti:

- Kada god budu ti izbori, da će vladajuća stranka sa svojom koalicijom sigurno osvojiti većinu na tim izborima. Ovde dolazimo do jedne nelogične situacije, oni navodno traže neke izbore, a maltene smo došli do termina za redovne izbore. Izbore traže oni koji će sigurno izgubiti na njima, dobro, ajde da im ispunimo tu želju.

00:41

IZBORE TRAŽE ONI KOJI ĆE NA ISTIM IZGUBITI, AJDE DA IM ISPUNIMO ŽELJU Ivica Dačić ubeđen u ishod: Postoji jedna nelogičnost!

Podsetimo, pre nekoliko sedmica, predstavnici opozicije su rekli "nećemo izbore, jer su oni sredstvo Aleksandra Vučiča da ostane na vlasti".

Mesec dana kasnije čuli smo za nove zahteve pomenute opozicije: "Tražimo hitno vanredne parlamentarne i beogradske izbore". Iz vlasti bukvalno ovaj predlog prihvataju sa oduševljenjem, ali konkretnije odgovore još čekamo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

10:12

GRČKA I UKRAJINA NE SMEJU DA PRIZNAJU KOSOVO! Ivica Dačić za Kurir TV samitu u Atini: U suprotnom će ugroziti i svoj narod

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track