PREDSEDNIK VUČIĆ S NJIM JE DOBAR PRIJATELJ VEĆ 11 GODINA: Bajden se triput javno zahvalio šeiku Mohamedu bin Zajedu što postoji!
Foto: Printscreen Instagram/Budućnost Srbije

Za godinu otkako je predsednik UAE, postao najmoćniji čovek sveta

PREDSEDNIK VUČIĆ S NJIM JE DOBAR PRIJATELJ VEĆ 11 GODINA: Bajden se triput javno zahvalio šeiku Mohamedu bin Zajedu što postoji!

Politika -

Zbog ličnog prijateljstva s najmoćnijim čovekom sveta, predsednik Srbije često je na meti kritika dela opozicije i nekih opozicionih medija

Predsednik Emirata šeik Mohamed bin Zajed, prisustvovao je sastanku G20, kao gost, a juče mu se američki predsednik Džo Bajden javno, usred sastanka G20, tri puta zahvalio što postoji.

Za godinu dana od kad je postao predsednik UAE (posle smrti svog brata), uspeo je da postane najmoćniji čovek na svetu. Predsednik Amerike mu se lično zahvaljuje na svemu, iako su Emirati pre dve nedelje postali članica BRIKS-a.

Obe grupe - G20 i BRIKS prosto se nadmeću kako da ga privuku na svoju stranu. Ono što je još zanimljivije jeste da je šeik Mohamed već 11 godina dobar prijatelj predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Inače, srpski predsednik je konstantno kritikovan od strane srpske opozicije i nekih opozicionih medija, zbog svog prijateljstva s najmoćnijim čovekom sveta.

00:23

Predsednik Emirata Muhamed bin Zajed na sastanku G20

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track