"ODLIČAN SASTANAK SA MINISTROM URSOM" Predsednik Vučić razgovarao sa italijanskim ministrom za preduzetništvo (FOTO)
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

palata srbija

"ODLIČAN SASTANAK SA MINISTROM URSOM" Predsednik Vučić razgovarao sa italijanskim ministrom za preduzetništvo (FOTO)

Politika -

BEOGRAD - Odličan sastanak sa ministrom Adolfom Ursom o brojnim temama od obostranog interesa za naše zemlje, a posebno o kritičnim sirovinama. Izrazio sam zadovoljstvo činjenicom da je Srbija najveći spolјnotrgovinski partner Italije na Zapadnom Balkanu, što dovoljno govori o stabilnosti naše ekonomije i ubrzanom rastu Srbije, objavio je predsednik SrbijeAleksandar Vučić na zvaničnom Instagram nalogu Budućnost Srbije.

On je dodao i sledeće:

- Izrazio sam očekivanje da će u narednom periodu biti realizovane nove italijanske investicije u našoj zemlji, jer su potencijali za ulaganja ogromni, posebno imajući u vidu raznovrsne mogućnosti koje se otvaraju u našim sveobuhvatnim pripremama za EXPO 2027.

- Iskoristio sam priliku da još jednom zahvalim na podršci koju Italija dosledno pruža našoj zemlji na #EU putu i naglasio da naše dve zemlje imaju dugu tradiciju dobrih i prijateljskih odnosa, koje ćemo nastaviti zajednički da učvršćujemo, zaključio je predsednik Vučić koji se danas sastao sa italijanskim ministrom za preduzetništvo i robu proizvedenu u Italiji Adolfom Ursoom.

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track