ŽENA SRPSKOG POLITIČARA ZBOG IZJAVE O DOČEKU KOŠARKAŠA UGASILA TVITER! Nisu mogli da joj oproste ove reči, oglasio se i ON
Foto: Printscreen/Twitter/PavleGrbovic

bura na tviteru

ŽENA SRPSKOG POLITIČARA ZBOG IZJAVE O DOČEKU KOŠARKAŠA UGASILA TVITER! Nisu mogli da joj oproste ove reči, oglasio se i ON

Politika -

Nina Stojaković, supruga narodnog poslanika i lidera PSG Pavla Grbovića, pokrenula je lavinu reakcija na društvenim mrežama nakon što je komentarisala doček srpskih košarkaša i najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Ona je poruku da će se zbog pojedinih delova dočeka maltene iseliti iz zemlje, posle burnih reakcija pratilaca, brže bolje izbrisala.

- Pojedini delovi ovog dočeka podsetili su me da ipak ponovo postanem član fb grube Mame u Švedskoj - napisala je na društvenoj mreži X.

Jedan od korisnika koji je imao negativnu reakciju je blokiran od strane Nine Stojaković, a objavu tog korisnika je komentarisao i sam Pavle Grbović.

- Evo da imaš komplet iz iste kuće - poručio je Grbović.

Nakon niza negativnih reakcija na tu objavu, Stojakovićeva je obrisala komentar, a nedugo zatim je obrisala i svoj nalog na toj društvenoj mreži.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track