POTPREDSEDNIK SRPSKE LISTE MILAN RADOIČIĆ PORUČIO KURTIJU: Vreme će pokazati ko će na kraju da pati i da plati
Foto: Srpska lista

POTPREDSEDNIK SRPSKE LISTE MILAN RADOIČIĆ PORUČIO KURTIJU: Vreme će pokazati ko će na kraju da pati i da plati

Politika -

Potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić poručio je danas kosovskom premijeru Aljbinu Kurtiju da će vreme pokazati ko će na kraju da pati i da plati.

Radoičić je u saopštenju naveo da pretnja koju je danas Kurti uputio iz Brisela Srpskoj listi i prvenstveno srpskom narodu jasno pokazuje da on, Aljbin Kurti je taj koji ne želi dijalog, ne želi mir već želi sukobe i da se osveti onima koje ne može ni da kupi ni da slomi.

"I zbog toga danas pokazuješ nervozu i svoje pravo lice pred očima kompletne međunarodne zajednice - 99.9 odsto srpskog naroda je odlučilo da neće na izbore pod pritiskom čizama tvojih specijalaca, na kojima je krv Srba koje su upucali i prebili i Srpska lista je sledila tu odluku jer je bila i uvek će biti uz svoj narod", istakao je potpredsednik Srpske liste.

Radoičić navodi da je svestan da Kurtijeva pretnja nije naivna jer je u prethodnom periodu pokazao da može da izaziva haos, podstiče na sukobe i mržnju, zloupotrebljava institucije i njima progoni Srbe bez ikakvih dokaza.

"Želim da ti poručim da nas nisi ni malo uplašio, niti nas u Srpskoj listi, niti srpski narod. Da si samo još jedan okupator koji misli da može silom da podjarmi srpski narod, ali imaj na umu da nas ima više nego što nas možeš pohapsiti. Aljbine Kurtiju, kao i svi okupatori možeš kako hoćeš ali ne i dokle hoćeš. Živela Srbija! Živeo srpski narod", poručio je Radoičić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track