GDE LI JE, KAKO LI JE, ČIME SE BAVI, ZABORAVLJENI AS? A ONDA SE OGLASIO ON: Bivši ministar izašao iz ilegale, otkrio sve
Foto: Printskrin/Instagram

život van politike

GDE LI JE, KAKO LI JE, ČIME SE BAVI, ZABORAVLJENI AS? A ONDA SE OGLASIO ON: Bivši ministar izašao iz ilegale, otkrio sve

Politika -

Oliver Dulić, nekadašnji ministar, ali i šef Skupštine Srbije tokom vladavine Demokratske stranke, već duže nije u javnosti niti u političkom životu, osim sporadičnih fotografija koje s vremena na vreme objavi na društvenim mrežama.

Njegovo odsustvo iz javnog života primetili su pojedini tviteraši koji su, uz fotografiju Dulića, upitali: "gde li je, kako je, čime se bavi..."

Dulić se ekspresno oglasio da zadovolji znatiželju građana, te poručio da se bavi svojim poslom - ortopedijom.

- Univerzitetski klinički Centar Vojvodine, Klinika za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju, Katedra za hirurgiju Medicinskog fakulteta..sport i dalje, Mia porasla, 11 godina..šta vas još zanima - upitao je Dulić.

Na njegov odgovor nadovezali su se komentari, od onih da je reč o dobrom i poštenom čoveku, do onih kritičkih u kojima su ga prozivali za "rane radove".

Oliver Dulić
foto: Printscreen/Instagram

Da podsetimo, Oliver Dulić, nekadašnji ministar za zaštitu životne sredine, 27. marta ove godine pravnosnažno je, odlukom Apelacionog suda u Beogradu, oslobođen odgovornosti za zloupotrebu službenog položaja prilikom dodele dozvola za postavljanje optičkih kablova firmi „Nuba invest“.

Osim Dulića, odgovornosti su pravnosnažno oslobođeni i njegov bivši zamenik Nebojša Janjić i Zoran Drobnjak, vršioca dužnosti direktora „Puteva Srbije“, koji su takođe bili optuženi da su od 2009. do 2012. zloupotrebili službeni položaj prilikom dodela dozvola.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track