BIVŠA MINISTARKA NASTAVLJA SA SKANDALIMA: Mihajlovićeva za stanje na severu Kosova optužuje RUSIJU i SRPSKU LISTU!
Foto: Kurir Televizija

gore od zavisti i pakosti

BIVŠA MINISTARKA NASTAVLJA SA SKANDALIMA: Mihajlovićeva za stanje na severu Kosova optužuje RUSIJU i SRPSKU LISTU!

Politika -

Otkako je ostala bez fotelje u Nemanjinoj 11, bivša ministarka Zorana Mihajlović ne prestaje da besomučno kritikuje interese Srbije i napadne dojučerašnje kolege.

Nakon nedavnih objava u kojima je hvalila predsednicu privremenih prištinskih institucija Vjosu Osmani, sada je pozvala na saradnju sa tzv. Kosovskom policijom, a optužila je Srpsku listu da stavlja Srbe pod pritisak, iako su upravo članovi Srpske liste krajem prošle nedelje bili mete tri bombaška napada.

Nekadašnja ministarka je u svom postu na Instagramu optužila Rusiju da sprovodi "hibridni rat koji se preliva na ceo region", a kao "rešenje" vidi "borbu protiv ruskih dezinformacija uz podršku SAD i partnera u EU".

Takođe, u svom postu Zorana Mihajlović optužuje Srpsku listu tvrdeći "Srbi na severu Kosova u ovom trenutku žive u strahu i pod stalnim pritiskom Srpske liste".

Naravno, na narednoj objavi nije mogla da se suzdrži da se ne osvrne na svoje mišljenje o aktuelnoj vlasti koju je nazvala "crveno-crnom koalicijom"!

- Sve dok Srbija bude u vlasti imala pretežno crveno-crnu koaliciju, koja nas je već jednom 90tih, pa na dalje koštala i života i napretka, samo je korak dalje u urušavanju - poručila je Mihajlovićeva u svojoj objavi.

Njene poruke, što je i logično, nisu naišle na veće odobravanje! "Nosi se u tri lepe", "Zoko, uzmi flobijan", "Šta si ti obezbedila Srbiji tvoje Luiz tašne pune para" i "Plitkoumna ženo,nemoj više da nam prevodiš iz tvoje vizure.Ti bi rođenu majku prodala" bile su samo neke od poruka koje su osvanule ispod njene objave.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track