MINISTAR ĐORĐE MILIĆEVIĆ O OPTUŽBAMA MIHAJLOVIĆ NA RAČUN SRPSKE LISTE: Žalostan pokušaj političkog profiterstva!
Foto: Nemanja Nikolić

reagovanje

MINISTAR ĐORĐE MILIĆEVIĆ O OPTUŽBAMA MIHAJLOVIĆ NA RAČUN SRPSKE LISTE: Žalostan pokušaj političkog profiterstva!

Politika -

Đorđe Milićević, ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa Republike Srbije sa dijasporom, komentarišući izjave nekadašnje ministarke Zorane Mihajlović koja je za stanje na severu Kosova i Metohije optužila Srpsku listu i Rusiju, ocenio je za Kurir da je u pitanju žalostan pokušaj političkog profiterstva.

- Žalosno je misliti da građani boluju od amnezije, a sramno je Kurtijev teror i ubistvo Srba koristiti za dodvoravanje i pokušaj političkog profiterstva. Nemam ništa protiv, Srbija je slobodna i demokratska država. Svi tastatura političari sa takvim stavovima na izbore i građani će ih podsetiti šta misle o njima - poručio je Milićević.

Đorđe Milićević
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, nekadašnja ministarka je u svom postu na Instagramu optužila Rusiju da sprovodi "hibridni rat koji se preliva na ceo region", a kao "rešenje" vidi "borbu protiv ruskih dezinformacija uz podršku SAD i partnera u EU".

Takođe, u svom postu Zorana Mihajlović optužuje Srpsku listu tvrdeći "Srbi na severu Kosova u ovom trenutku žive u strahu i pod stalnim pritiskom Srpske liste".

Naravno, na narednoj objavi nije mogla da se suzdrži da se ne osvrne na svoje mišljenje o aktuelnoj vlasti koju je nazvala "crveno-crnom koalicijom"!

Zorana Mihajlović
foto: Kurir Televizija

- Sve dok Srbija bude u vlasti imala pretežno crveno-crnu koaliciju, koja nas je već jednom 90tih, pa na dalje koštala i života i napretka, samo je korak dalje u urušavanju - poručila je Mihajlovićeva u svojoj objavi.

Kurir.rs/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track