DRINA NIJE GRANICA KOJA NAS RAZDVAJA, VEĆ KIČMA KOJA NAS SPAJA! Ministar Milićević na otvaranju nove zgrade opštine Bratunac
Foto: Kabinet ministra bez portfelja

izgradnja uz pomoć vlade srbije

DRINA NIJE GRANICA KOJA NAS RAZDVAJA, VEĆ KIČMA KOJA NAS SPAJA! Ministar Milićević na otvaranju nove zgrade opštine Bratunac

Politika -

Ministar bez portfelja zadužen za dijasporu Đorđe Milićević danas je, zajedno sa premijerom Republike Srpske Radovanom Viškovićem i izaslanikom predsednika Republike Srbije Adamom Šukalom, svečano presekao vrpcu i otvorio novu zgradu Opštine Bratunac, čiju je izgradnju delom finansirala i Vlada Srbije.

-Reka Drina nije granica koja nas razdvaja, već kičma koja nas spaja. Mi smo jedan narod, gde god živeli. Država Srbija će uvek biti uz svoje sunarodnike ovde u Bratuncu i Republici Srpskoj, ali i uz naš narod na Kosovu i Metohiji koji ovih dana proživljava najteže trenutke - poručio je ministar Milićević u obraćanju na svečanoj sednici SO Bratunac.

Đorđe Milićević
foto: Kabinet ministra bez portfelja

On je pozvao građane Republike Srpske da podrže predsednika Srbije Aleksandra Vučića u hrabroj i odgovornoj politici koju vodi kako bi sačuvao mir i osigurao bezbednost našem narodu na Kosovu i Metohiji:

- Samo je jednom čoveku stalo do sukoba, rata, krvoprolića - a to je Kurti. Mi samo kroz mir i stabilnost možemo da sačuvamo naš narod.

Đorđe Milićević
foto: Kabinet ministra bez portfelja

Milićević je primio Povelju za doprinos jačanju regionalne saradnje i kulturne povezanosti, zbog zasluga koje je Kabinet koji vodi imao u organizovanju tematskih letnjih kampova za decu iz regiona i dijaspore, a u kojima su učestvovali i mališani iz Bratunca. Opština Bratunac dodelila je posebno priznanje "Ključ grada" predsednicima Republike Srbije Aleksandru Vučiću i Republike Srpske Miloradu Dodiku.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track