Najnovije vesti

LJAJIĆ: U atmosferi napetosti i tenzija, uvek na gubitku oni koji su malobrojniji, a to su u ovom slučaju kosovski Srbi!
Foto: Privatna Arhiva

LJAJIĆ: U atmosferi napetosti i tenzija, uvek na gubitku oni koji su malobrojniji, a to su u ovom slučaju kosovski Srbi!

Politika
19:22h

Predsednik SDP Srbije Rasim Ljajić rekao je danas u Kragujevcu da su jučerašnji događaji sa tragičnim ishodom na Kosovu “još jedna potvrda da je zamrznuti konflikt loše rešenje, jer u svakom trenutku može da se odmrzne i da rezultira ovakvim incidentima”.

“U atmosferi takvih napetosti i tenzija, uvek su na gubitku oni koji su malobrojniji, a to su u ovom slučaju kosovski Srbi”, rekao je Ljajić na Izbornoj skupštini gradskog odbora SDPS u Kragujevcu.

Ljajić je dodao i da se “ova utakmica ne može dobiti nikakvim ratom ili sukobima, već mudrošću, strpljenjem i pregovorima”.

Inače, SDPS je u Kragujevcu prvi put promovisala i novi stranački slogan za izbore, kada god oni budu raspisani koji glasi “Ljudski”.

Rasim Ljajić
foto: Privatna Arhiva

“To nije parola ili floskula, već želim da to bude način ophođenja i među nama, kao velikoj socijaldemokratskoj porodici, ali i među svim ljudima, jer su ljudski principi važniji od političkih”, zaključio je Ljajić.

Za predsednika Gradskog odbora SDPS u Kragujevcu izabran je Zoran Rajović, državni sekratar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track