VIŠE JE GLEDAO DRUGE NEGO SEBE. UVEK NASMEJAN, DUHOVIT I POZITIVAN Kraljevo tuguje za Stefanom Nedeljkovićem, sutra odavanje pošte
Foto: Foto: Youtube/Jere/Društvene mreže

VIŠE JE GLEDAO DRUGE NEGO SEBE. UVEK NASMEJAN, DUHOVIT I POZITIVAN Kraljevo tuguje za Stefanom Nedeljkovićem, sutra odavanje pošte

Politika -

Srbija tuguje za četvoricom nastradalih Srba u Banjskoj, a Vlada Srbije je usled tragičnih događaja u sredu proglasila Dan žalosti.

Od nastradalog Stefana Nedeljkovića oprostiće se njegovi prijatelji iz Kraljeva, gde će biti organizovan pomen. Oni pozivaju sve sugrađane da u sredu u 19 časova dođu u Crkvu Svete Trojice u Kraljevu, gde će se održati pomen i paljenje sveća.

Kraljevo, Stefan Nedeljković
foto: RINA

- Stefan je rođen u Zvečanu i imao je 31 godinu. Oženjen i otac tri kćerkice. Bio je takav da bi sve dao za druge, požrtvovan, predivan otac, a svakog druga je gledao kao svoju porodicu. Ovo je ogroman gubitak za sve nas. Nikada nikog ne bi ostavio, više je gledao druge nego sebe. Uvek nasmejan, duhovit i pozitivan. Ovo je veliki gubitak za sve nas, kažu za RINU njegovi prijatelji iz Kraljeva koji će sutra organizovati pomen.

Stefan je bio učesnik, ali i pobednik plivanja za Časni bogojavljenski krst. Brojni prijatelji se od njega opraštaju na društevnim mrežama.

(Kurir.rs/RINA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track