"KRENULI SMO DA BEŽIMO, NAPOLJU KATASTROFA" Meštani Banjske za Kurir: Upali su specijalci ROSU i počeli da pucaju (VIDEO)
Foto: Kurir Televizija

kurir tv

"KRENULI SMO DA BEŽIMO, NAPOLJU KATASTROFA" Meštani Banjske za Kurir: Upali su specijalci ROSU i počeli da pucaju (VIDEO)

Politika -

Meštani Banjske i dalje su u strahu nakon tragičnih dešavanja na Kosmetu, u kojima je život izgubilo četvoro Srba.

Ekipa Kurir TV ušla je u Banjsku nakon četvorodnevne blokade i razgovarala sa stanovnikom ovog mesta Srđanom Miloševićem i njegovom majkom.

Banjska, me[tani, Sr]an Milo[evi', majka
foto: Kurir TV

- Strašno, nemam reči, pucalo se jako, upali su specijalci ROSU i počeli da pucaju. Samo su bili staklo i prašina - kaže meštanin Banjske Srđan Milošević.

Na pitanje da li su bili uplašeni te noći, kaže:

01:58

SPECIJALCI SU UPALI I POČELI DA PUCAJU, SVUDA SAMO STAKLO I PRAŠINA Meštani Banjske u strahu posle tragičnih dešavanja

- Svi su uplašeni, i dalje strahujemo.

Njegova majka Bojana Milošević još ne mođe da dođe sebi nakon svega što se izdešavalo, bukvalno ispred njihove kuće.

- Mislila sam da se neko ženi, prvi pucanj, drugi. Kad odjednom oko kuće lupanje, bežanje, puškaranje. Sin se digao, beži. Ne znamo gde ćemo, napolju katastrofa - priča ova žena.

Banjska, me[tani, Sr]an Milo[evi', majka
foto: Kurir TV

Dodaje i da ne zna kako će nastaviti život dalje posle svega što se desilo, pretrpljene štete i straha.

- Vidite i sami, kako da me nije strah, vi gledate očima, mi ovo godinama gledamo. Ja ne znam šta je ovo, prozori, zidovi, izbušeni. Sin je planirao da se oženi, ovde sad ne možemo da spavamo od srče, a čistili smo dosad. Ja sam penzionerka, imam 71 godinu, stara sam žena.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:16

KURIR UŠAO U BANJSKU POSLE BLOKADE: Rupe od metaka na kućama, jake policijske snage na terenu, vijori se srpska trobojka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja