VUČIĆ DAO JASAN ODGOVOR - UVEK I ZAUVEK ZA SRBIJU: Važno je da čuvamo svoju zemlju, da brinemo o svojoj budućnosti (VIDEO)
Foto: Printscreen/RTS

VUČIĆ DAO JASAN ODGOVOR - UVEK I ZAUVEK ZA SRBIJU: Važno je da čuvamo svoju zemlju, da brinemo o svojoj budućnosti (VIDEO)

Politika -

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostovao je sinoć u specijalnoj emisiji na RTS-u.

Pred sam kraj razgovora novinar je predsednika upitao kako bi se danas mladi Aleksandar Vučić borio protiv Aleksandra Vučića kao predsenika Srbije.

- Podržao bih ga - jasno je odgovorio predsednik, čime je još jednom istakao da je njegova glavna deviza uvek ista - borba za Srbiju.

Vučić je takođe pokazao na televiziji sramno izdanje dnevnog lista "Danas" na Dan žalosti u Srbiji.

Predsednik je objasnio da je cela prva strana "Danasa" bila da je "Vučić za sve kriv", a cela druga strana izjava Kurtijevog Dželjalja Svečlje iz lažne države Kosovo.

- Sve što Sveljča kaže, a onda i šta Edi Rama kaže protiv Srba. Sledi priča kako "Kurti nije kriv", kako "Vučić preti Ališi Kerns (ona što se zalagala za bombardovanje i govori da je SPC najgora"). Na šestoj strani pišu da je "biznismen sa KiM pod srpskom zaštitom". Tome nema kraja. To pokazuje kolika je sloboda u Srbiji, ali što to radite svojoj zemlji? - pitao je Vučić.

On je tokom obraćanja takođe istakao značaj toga da mi sami čuvamo svoju zemlju.

- Mislim da je važno da sami čuvamo svoje nebo, da sami čuvamo svoju zemlju, da brinemo o svojoj budućnosti, da sami donosimo svoje odluke. Nezavisna Srbija, samostalna Srbija je nešto čime se ponosim - rekao je predsednik Srbije.

Podsetimo, predsednik Vučić je tokom gostovanja na RTS govorio o situaciji na KiM, govoru u Ujedinjenim nacijama, inflaciji, izborima i ostalim aktuelnim i važnim temama za Srbiju.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track