PREDSEDNIK VUČIČ SE ZAHVALIO ORBANU NA PODRŠCI SRBIJI: Verujem da ćemo prijateljsku saradnju moći da nastavimo i u budućnosti
Foto: Printscreen/Instagram

PREDSEDNIK VUČIČ SE ZAHVALIO ORBANU NA PODRŠCI SRBIJI: Verujem da ćemo prijateljsku saradnju moći da nastavimo i u budućnosti

Politika -

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić oglasio se nakon što je danas ugostio predsednika Vlade Mađarske Viktora Orbana i zahvalio mu na podršci koju pruža Srbiji.

- Zahvalan sam Viktoru Orbanu na svakoj podršci koju je pružio Republici Srbiji u ovom trenutku i verujem da ćemo tako blisku, prijateljsku saradnju moći da nastavimo i u budućnosti.

Podsetimo, predsednik Vučić i predsednik Vlade Mađarske Viktor Orban sastali su se danas u Beogradu, u okviru inicijative za uspostavljanje strateške bezbednosti regiona u oblasti energetike, vodosnabdevanja, prehrambene industrije i ljudskih resursa.

Nakon sastanka, obratili su se javnosti.

- Odličan i sadržajan sastanak sa prijateljima šeikom Kaledom bin Mohamedom bin Zajed Al Nahjanom i Viktorom Orbanom, koje sam detaljno obavestio o poslednjim događajima na Kosovu i Metohiji. Razmotrili smo i brojne teme u okviru inicijative za uspostavljanje strateške bezbednosti regiona u oblasti energetike, vodosnabdevanja, prehrambene industrije i ljudskih resursa, istakao je predsednik Srbije nakon sastanka.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track