TATINIM STOPAMA: Sin bivšeg ministra prosvete dobio funkciju! Branko Ružić puca od ponosa na svog Milutina
Foto: Damir Dervišagić

omladina sps

TATINIM STOPAMA: Sin bivšeg ministra prosvete dobio funkciju! Branko Ružić puca od ponosa na svog Milutina

Politika -

Milutin Ružić, sin bivšeg ministar prosvete i funkcionera SPS Branka Ružića, imenovan je za predsednika omladine te partije u beogradskoj opštini Čukarica.

Branko Ružić objavio je na svom instagramu fotografiju sa primopredaje dužnosti između bivšeg predsednika omladine te stranke na Čukarici i njegovog sina Milutina, uz poruku "ponosan".

Milutin Ružić
foto: Printscreen

- Današnji dan je poseban i simboličan po mnogim stvarima, a svakako jedna od posebnih jeste što sam posle 14 lepih, uzbudljivih i jako poučnih godina zatvorio jedno poglavlje koje je u mnogo čemu uticalo u mom sazrevanju, učenju i samom političkom odrastanju. Danas mi je takođe posebno zadovoljstvo što posle 14 godina rukovođenja Socijalističkom omladinom Čukarice, predajem štafetu mlađem bratu, drugu i prijatelju Milutinu Ružiću. Puno uspeha u budućem radu, predsedniče - naveo je, uz fotografiju, dosadašnji predsednik omladine SPS u Čukarici Petar mandić.

Milutin Ružić, da podsetimo, u SPS se učlanio čim je postao punoletan, a kako nam je bivši ministar ranije otkrio, ime je dobio po pokojnom počasnom predsedniku socijalista Milutinu Mrkonjiću, koji je bio jedan od najboljih prijatelja Branka Ružića.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track