NARODNI POSLANIK GRGUR O DOGAĐAJIMA NA KIM: Svi su političari, ali niko nije državnik poput Vučića
Foto: Kurir televizija

NARODNI POSLANIK GRGUR O DOGAĐAJIMA NA KIM: Svi su političari, ali niko nije državnik poput Vučića

Politika -

Narodni poslanik Uglješa Grgur oglasio se povodom nedavnih dramatičnih događaja u Banjskoj na KiM.

- Svi su političari, ali niko nije državnik poput Aleksandra Vučića. Mudrošcu Obrenovića rukovodi državnim kormilom u najteža vremena. Žao mi je što mnogi ljudi nisu svesni koliko on brani Kosovo i Metohiju. Kao narodni poslanik njegovu borbu vidim i jedino njemu verujem da može da izađe na kraj sa izazovima koji svakodnevno staju na put razvoju i bezbednosti naše Srbije - kaže narodni poslanik Uglješa Grgur.

Otadžbina preca i od porodice - On nije poput nekih drugih koji Srbiju gledaju kao posao preko kojeg žive lagodnim životima i pune svoje džepove, njemu je Srbija na prvom mestu. Otadžbina mu je preča i od porodice. Baš kao i meni. Spreman sam da budem uz njega koliko god da je teška situacija, ako treba i glavu da dam za svoj narod i predsednika.

- Narod mora da bude svestan borbe koju predsednik države vodi sada. Nećemo dozvoliti da sa Vučićem bude: "imali ste, ne znali ste, izgubili ste, poznali ste", jer on Srbiju ne gradi da bude država samo za njegovog mandata, već gradi Srbiju koja će biti ponos naraštajima koji dolaze. To treba da bude jasno ovima koji ga napadaju, a koji ne znaju težinu njegovog posla - rekao je Grgur za portal poslanik.rs.

Okupirano Kosovo Odgovarajući na pitanje povodom situacije na Kosovu i Metohiji zbog koje mnogi koji ne misle dobro Srbiji, Srbe optužuju za terorizam, Grgur kaže:

- Kako može neko da bude optužen za terorizam na svojoj teritoriji, Kosovo i Metohija je srpska teritorija, trenutno okupirana, ali je srpska. Nisu Srbi išli u Albaniju da se brane, već se brane na svojoj zemlji na kojoj je okupator uveo bezakonje, a ne dozvoliti Srbima da udu na svoju teritoriju je čista hajdučija. Na kraju krajeva, ubijeni Albanac, kao i nevino stradali Srbi, je građanin ove zemlje. Trebaju neke stvari da prouče oni koji napadaju Srbiju i njenog predsednika, pre nego što bilo šta kažu.

Kurir.rs/poslanik.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track