FOTOGRAFIJA S VENČANJA MINISTARKE KOJU NISTE VIDELI Drže se ruke: Pratim te, dušo! Ovu je haljinu odabrala posle venčanice (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen/Sanja Handanović

venčanje dubravke đedović i damira handanovića

FOTOGRAFIJA S VENČANJA MINISTARKE KOJU NISTE VIDELI Drže se ruke: Pratim te, dušo! Ovu je haljinu odabrala posle venčanice (FOTO)

Politika -

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i kompozitor i direktor CEBEF-a Damir Handanović venčali su se početkom avgusta a potom svadbeno veselje priredili u jednom restoranu na Avali.

Oboje su na venčanju bili elegantni, a fotografije tog važnog dana u njihovim životima objavila je na svom Instagramu mladoženjina sestra, ponosna na to što joj se brat oženio.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram

Mladenci ni tog ni posle tog dana nisu na mrežama objavljivali fotografije sa svog venčanja. Međutim, juče je ministarkin suprug Damir na svom Instagramu objavio jednu takvu sliku na kojoj se vidi kako njih dvoje, držeći se za ruke, silaze niz romantično ukrašene stepenice u prirodi, verovatno tamo gde su za zvanice letos i priredili slavlje.

- I, i follow you, dark doom, honey.. I follow you ♾️ - napisao je Damir na šta mu je supruga Dubravka ubrzo u komentaru odgovorila srcem.

Na novoj fotografiji vidi se kakvu je haljinu ministarka Đedović izabrala posle ceremonije venčanja na kojem je bila u dugoj venčanici sa čipkom i cirkonima. Par se upoznao slučajno na Serbijan openu.

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track