Vučić se tajno sastao s Mikijem Rakićem!
Foto: KURIR

Kurir saznaje

Vučić se tajno sastao s Mikijem Rakićem!

Politika -
Potpredsednik Vlade i bivši šef kabineta Borisa Tadića šetali i razgovarali skoro dva sata preksinoć na novobeogradskom keju
Miodrag Rakić
Miodrag Rakić

BEOGRAD - Ima neka tajna veza...Prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić i bivši šef kabineta Borisa Tadića Miodrag Miki Rakić sastali su se tajno preksinoć, saznaje Kurir od izvora iz vrha vlasti! Oni su gotovo dva sata proveli u šetnji na novobeogradskom keju.- Šetali su dugo i razgovarali, povremeno zastajkivali, gestikulirali rukama, što je ukazivalo na to da je tema ozbiljna, ali i da je razgovor dinamičan - opisuje naš izvor tajni susret dvojice nekadašnjih, kako se spekulisalo, odličnih prijatelja, ali i najljućih političkih protivnika.Kurir je pokušao da dobije komentar od oba aktera priče, ali i Vučić i Rakić odbili su da nam odgovore o čemu su razgovarali.Inače, Aleksandar Vučić, kao šef Biroa za borbu protiv korupcije, sada ima slične ingerencije kakve je imao Rakić kao šef kabineta predsednika Tadića.

Vučić predsednikAleksandar Vučić, dosadašnji v. d. predsednika SNS, jedini je kandidat za šefa te stranke koga će naprednjaci birati na izbornoj skupštini 29. septembra! To su članovi Glavnog odbora jednoglasno odlučili na jučerašnjoj sednici, održanoj u Sportskom centru Šumice.- Nadao sam se i lično sam insistirao na tome da bude više kandidata. Uostalom, videćemo da li će ih do subote biti još. Predložiću zamenika predsednika i kandidate za potpredsedničke funkcije - rekao je Vučić posle sednice, inače zatvorene za javnost. Međutim, kako saznajemo, najozbiljniji kandidati za njegovog zamenika su Nebojša Stefanović i Radomir Nikolić, sin predsednika Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja