LJAJIĆ: SDPS jača nego ikada i potpuno spremna za izbore, najverovatnije u koaliciji sa SNS
Foto: Kurir

LJAJIĆ: SDPS jača nego ikada i potpuno spremna za izbore, najverovatnije u koaliciji sa SNS

Politika -

Predsdnik SDP Srbije Rasim Ljajić rekao je danas u Zrenjaninu da je SDPS jača nego ikada i potpuno spremna za predstojeće izbore, na kojima će najverovatnije nastupiti u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom.

Ljajić je na izbornoj skupštini Gradskog odboraq SDPS Zrenjaninu istakao da če tema kampanje SDPS biti promocija socijaldemokratskih ideja i ljudskih vrednosti, ali, isto tako i „objašnjavanje ljudima koliko je važna stabilnost u zemlji, naročito u kontekstu globalnih dešavanja i ratova koji se trenutno vode u svetu“.

1 / 4 Foto: Kurir

„Potrebno je da se nakon izbora formira jaka i homogena vlada koja će se suočavati sa brojnim izazovima i u zemlji i na na međunarodnom planu“, rekao je Ljajić u Zrenjaninu.

Gradonačelnik i Zrenjanina i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Simo Salapura kazao je da je SDPS strateški partner SNS u Zrenjaninu, kao i na pokrajinskom i na republičkom nivou. Salapura je istakao da se u Zrenjaninu, zahvaljujući uspešnoj politici predsednika Aleksandra Vučića radi više nego ikad, navodeći da se uskoro očekuje otvaranje prečistača otpadnih voda, završetak izgradnje novog vrtića na Bagljašu, novog gradskog stadiona, kao i da je u planu početak izgradnje autoputa Zrenjanin-Beograd.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja