"SVAKO SE ČEŠE GDE GA NAJVIŠE SVRBI" Orlić i Jovanov: Đilas se silno uzbudio je mu je Vučić pomenuo račune u inostranstvu
Foto: Beta/Miloš Miškov, Nemanja Nikolic

"SVAKO SE ČEŠE GDE GA NAJVIŠE SVRBI" Orlić i Jovanov: Đilas se silno uzbudio je mu je Vučić pomenuo račune u inostranstvu

Politika -

Predsednik Narodne Skupštine Vladimir Orlić naveo je da je Dragan Đilas ušao u politiku 2004., a da je "pare pravio od 2005. godine".

- Đilas tupi o računima i šta je ko imao pre politike? Goreg mufljuza od njega baš u ovim kategorijama- nema. "Demantovao" je svoj račun u Švajcarskoj, pa išao da ga obiđe. "Uz uzdah" ušao u politiku 2004., a pare "pravio" od 2005. "Žestoko" on radi: samo to - poručio je Orlić na mreži "X" (Tviter).

Sličnog mišljenja je i član Predsedništva Srpske napredne stranke Milenko Jovanov, koji je poručio da je Draganu Đilasu najviše zasmetalo to što mu je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić pomenuo račune u inostranstvu.

- Đilas se silno uzbudio što mu je Vučić spomenuo račune u inostranstvu. Ništa ga ostalo nije uzbudilo - ni što je rekao da laže o rejtinzima stranaka, ni da ulaže milijarde u kampanju protiv predsednika Vučića, ni da je neodgovoran, ni da mašinski mozak baš i ne razume narod, a ni narod mašinski mozak... Nije imao primedbi, ili je po onoj narodnoj da se svako češe gde ga najviše svrbi? - poručio je Jovanov.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track