VUČIĆ PRED SASTANAK SA "VELIKOM PETORKOM": Neću da se borim i čuvam sebe, boriću se i čuvaću Srbiju, KiM i naš narod na KiM
Foto: Printscreen/TV Pink

VUČIĆ PRED SASTANAK SA "VELIKOM PETORKOM": Neću da se borim i čuvam sebe, boriću se i čuvaću Srbiju, KiM i naš narod na KiM

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Šapcu da će danas biti najteži dan za njega, a jedan od najtežih za Srbiju.

- Pretpostavljam sa čim dolaze i šta donose. Noćima zbog toga ne spavam, ne znam da li bih vikao od muke, da li bih plakao od muke, a sve što mogu da kažem, to je da, tražićemo način i uspećemo da sačuvamo Srbiju i da je ne damo na poklon nikome drugom, već da uvek pripada našem narodu.

Jednu stvar garantujem. Dolazi za sat vremena petorka velikih, jakih, najjačih, silnih. Mi smo mala zemlja, moramo da vodimo brigu o sebi. Neću da se borim i čuvam sebe, ali ću da se borim za Srbiju i čuvaću Srbiju, boriću se svim srcem ma koliko da ih je. Čuvaću i KiM i naš narod na KiM - naglasio je predsednik Vučić.

Podsetimo, predsednik Vučić se u 14.30 sastaje sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom.

Potom i sa zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara i specijalnim izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom, savetnicima za spoljnu i bezbednosnu politiku predsednika Republike Francuske i kancelara Savezne Republike Nemačke, Emanuelom Bonom i Jensom Pletnerom i diplomatskim savetnikom predsednice Vlade Republike Italije Alesandrom Kataneom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:09

Obraćanje Predsednika Vučića u Pekingu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track